D I G I T A L I S E R I N G    /     B I M 

Trio Arkitekter har implementeret 3D/teknologi i design- og projekteringsprocessen, og har nu muligheden for at servicere vores kunder endnu bedre. Vores services er valideret gennem et udviklings- og samarbejde med Teknologisk Institut og 3Dbyggeri Danmark. Vi tilbyder f.eks følgende:

-Modellering af eksisterende ejendomme, som giver ejer/administrator mulighed for at optimere en lang række daglige arbejdsopgaver.

-Modellering af et produkt, som giver producenten et BIM/objekt med mulighed for god markedsføring, gennem implementering i rådgivernes modeller.

-Modellering af et projekt, f.eks. i forbindelse med nybyggeri, som giver entreprenøren mulighed for at optimere sine arbejdsprocesser.

-Udarbejdelse af energi- og lyssimuleringer, som giver bygherren og rådgiveren et bedre overblik over, og indsigt i valg af de optimale løsninger.


På de følgende sider oplyser vi om forskellige fordele ved brug af 3D/teknologi, der bl.a. kan anvendes til at udføre og automatisere daglige arbejdsopgaver, i forbindelse med drift, renoverings-, udbuds- og tilbudsprocesser.


Vi håber, at ejer/administrator/entreprenør, vil indlede en dialog, hvor vi vil kunne påvise en effektiviseringsforøgelse på mellem 15 – 30% på de fleste opgaver.Trio Arkitekter
Sankt Knuds Vej 36, st.
1903 Frederiksberg C
telefon 33 15 15 20
mail@trioarkitekter.dk
Nyheder
23.11.2018: FAST UNDERLAG
25.10.2018: GODT I GANG
21.09.2018: 40 NYE TAGBOLIGER
03.09.2018: BYENS NETVÆRK


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)