BÆREDYGTIGHED

Trio Arkitekter vurderer i samarbejde med bygherre og andre teknikere, omfanget af de miljømæssige tiltag, der indgår i planlægning, projektering, udførelse og drift, i forbindelse med gennemførelse af et projekt. Tiltagene omfatter ofte internt og eksternt miljø, arbejdsmiljø, energiforbrug og forurening, men også alternative energiformer, økologiske tiltag og livscyklusvurderinger af materialer, kan indgå i vurderingen.
Hos Trio Arkitekter er det en naturlig del af et byggeprojekt, at tænke i bæredygtighed og miljø, da det er i alles interesse og et fælles ansvar. Vi overvejer altid mulighederne for at indarbejdelse vedvarende energikilder, og vurderer etablerings- og driftsomkostninger før valg af den endelige løsning.
Trio Arkitekter tilstræber i projekteringen at bruge byggetekniske løsninger med et stort erfaringsgrundlag og lang levetid, fordi langtidsholdbare løsninger både gavner miljøet og økonomien.
Trio Arkitekter sidder i Bygningsgruppen i CONCITO (www.concito.info), Danmarks grønne tænketank, hvor vi arbejder med projekter og analyser, der kan fremme bæredygtig adfærd i byggesektoren. Vores indgang i gruppen, er vores store erfaring med bæredygtighed i forbindelse med om- og tilbygning og renoveringsprojekter.Trio Arkitekter
Sankt Knuds Vej 36, st.
1903 Frederiksberg C
telefon 33 15 15 20
mail@trioarkitekter.dk
Nyheder
23.11.2018: FAST UNDERLAG
25.10.2018: GODT I GANG
21.09.2018: 40 NYE TAGBOLIGER
03.09.2018: BYENS NETVÆRK


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)